Jump to content

  •  

Photo

Downtime.


  • Please log in to reply
10 replies to this topic

#1 Qjimbo

Qjimbo

    7 Chaos Emeralds

  • Pro User
  • 813 posts
  • Gender:Male
  • Location:Vancouver, BC
  • Interests:Webdesign, HTML, PHP,
    Programming, Delphi, C++

Posted 27 January 2009 - 08:09 PM

Apologies for the downtime lately, I have upgraded our server back to Linux. Everything seems to be a lot snappier!
  • 0

#2 Selbi

Selbi

    Tief.Tiefer

  • Pro User
  • 1817 posts
  • Gender:Male
  • Location:L√ľneburg, Germany

Posted 27 January 2009 - 08:26 PM

I don't know, what "snappier" means (my Translator sucks), but I'm glad, to use SSRG again! I was shocked at first, because I was on a Trip for the last 5 Days and now: "index test" holy shit! But, it's okay!
  • 0

#3 Spanner

Spanner

    Mako Stuff Research Group

  • Staff
  • 1756 posts
  • Gender:Male
  • Location:United Kingdom

Posted 28 January 2009 - 12:35 AM

Apologies for the downtime lately, I have upgraded our server back to Linux. Everything seems to be a lot snappier!

Aww, now I can't make jokes about the SSRG on Windows Server 2003. :o
Oh well, at least stuff that couldn't be done on Windows (such as CGI:IRC) can be used now.
  • 0

#4 insulfrog

insulfrog

    1 Chaos Emerald

  • Member
  • 40 posts
  • Gender:Male
  • Location:Boston, Lincolnshire, England

Posted 28 January 2009 - 01:42 AM

Qjimbo is essentially saying that SSRG is more stable after the downtime Selbi :o (I think).

P.S. I noticed there is a slight bit of a pattern for the site background, as I havn't noticed it before
  • 0

#5 voice

voice

    3 Chaos Emeralds

  • Member
  • 196 posts
  • Gender:Male
  • Location:Chicago, IL

Posted 28 January 2009 - 01:49 AM

Qjimbo is essentially saying that SSRG is more stable after the downtime Selbi :o (I think).

P.S. I noticed there is a slight bit of a pattern for the site background, as I havn't noticed it before


He means the server will be faster in response times.
  • 0

#6 JustANewbie

JustANewbie

    2 Chaos Emeralds

  • Member
  • 59 posts
  • Gender:Male
  • Location:Croatia

Posted 21 September 2010 - 12:17 PM

So, that's why server was down, or what? it said "Database error".

Edited by JustANewbie, 21 September 2010 - 05:41 PM.

  • 0

#7 MarkeyJester

MarkeyJester

    We're all mad here

  • Pro User
  • 1788 posts
  • Gender:Male

Posted 21 September 2010 - 02:34 PM

Look at the date and time the posts were made (January 2009), it may not be related to this most recent one.
  • 0

#8 JustANewbie

JustANewbie

    2 Chaos Emeralds

  • Member
  • 59 posts
  • Gender:Male
  • Location:Croatia

Posted 23 September 2010 - 02:38 PM

Oh, yes, silly me.
  • 0

#9 Qjimbo

Qjimbo

    7 Chaos Emeralds

  • Pro User
  • 813 posts
  • Gender:Male
  • Location:Vancouver, BC
  • Interests:Webdesign, HTML, PHP,
    Programming, Delphi, C++

Posted 23 September 2010 - 04:01 PM

We've been having problems with hacking attempts against the server (probably just script kiddie/bot stuff) however we've now locked everything down to the best of our ability so we should have less downtime.
  • 0

#10 Spanner

Spanner

    Mako Stuff Research Group

  • Staff
  • 1756 posts
  • Gender:Male
  • Location:United Kingdom

Posted 24 September 2010 - 12:15 AM

Thank fuck the server isn't using Windows any more.
  • 0

#11 JustANewbie

JustANewbie

    2 Chaos Emeralds

  • Member
  • 59 posts
  • Gender:Male
  • Location:Croatia

Posted 25 September 2010 - 03:39 PM

Qjimbo, sorry for bumping the old topic.
  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users