Upgrade Bug Reports

Discussion in 'Suggestions & Feedback' started by Spanner, May 13, 2015.

  1. Pacguy

    Pacguy Not as active as I used to be... Member

    Joined:
    Jul 5, 2014
    Messages:
    907
    Location:
    SOMEWHERE!!! OVER THE RAINBOW!!!
    The two links underneath the Discussion and Q&A section ("this list of useful links" and "these guidelines") are broken. They seem to be leftover from the old forum software, as they redirect to the front page.
     
  2. OrdosAlpha

    OrdosAlpha RIGHT! Naebody move! Administrator

    Joined:
    Aug 5, 2007
    Messages:
    1,754
    Location:
    Glasgow, Scotland
    I'll do some digging and update those URLs ASAP.
     
  3. CaveQuest

    CaveQuest Creator and moderator for the telephone projects Member

    Joined:
    Jul 18, 2015
    Messages:
    726
    Location:
    Sweden
    So I cannot read pages or set them as read then reload the site or go to the homepage without the thing still being not read over at the Questions and answers thread or that forum overall.
     
  4. redhotsonic

    redhotsonic Also known as RHS Staff

    Joined:
    Aug 10, 2007
    Messages:
    2,930
    Location:
    England
    Seems fine to me. What browser are you using?

    What if you set the whole forum as read (main page, at the top under the logo); does that work?
     
  5. CaveQuest

    CaveQuest Creator and moderator for the telephone projects Member

    Joined:
    Jul 18, 2015
    Messages:
    726
    Location:
    Sweden
    I was using the latest version of Chrome. And it's still there.
     
  6. LazloPsylus

    LazloPsylus A Certain Scientific Railgun The Railgun

    Joined:
    Nov 25, 2009
    Messages:
    Location:
    Academy City
    Sounds suspiciously like a caching issue. Cleared cache and cookies? Tried a different browser?
     
  7. CaveQuest

    CaveQuest Creator and moderator for the telephone projects Member

    Joined:
    Jul 18, 2015
    Messages:
    726
    Location:
    Sweden
    Yes. That seems to have fixed it.
     
  8. NoneofyourBusiness

    NoneofyourBusiness Stay fresh~! Member

    Joined:
    Apr 27, 2016
    Messages:
    70
    Location:
    The Hollywood
    I don't know if this is a bug, per se, but I'm able to report my own account?
     
  9. LazloPsylus

    LazloPsylus A Certain Scientific Railgun The Railgun

    Joined:
    Nov 25, 2009
    Messages:
    Location:
    Academy City
    Yeah, not a bug. Looks intentional. Why? I dunno. Ask Xenforo devs.
     
  10. TheStoneBanana

    TheStoneBanana The Bananaman Member

    Joined:
    Nov 27, 2013
    Messages:
    582
    Location:
    The Milky Way Galaxy
    Someone posted a thread today which made me notice that tutorials are able to be posted by anyone in the "Approved" catagory. This doesn't really seem like intended behavior.
     
  11. LazloPsylus

    LazloPsylus A Certain Scientific Railgun The Railgun

    Joined:
    Nov 25, 2009
    Messages:
    Location:
    Academy City
    You're right, that is a bug. I've revoked permissions for posting new threads in the two Approved subforums in Submissions for Members and Trialists.
     
  12. Jefftastic

    Jefftastic Amateur Member

    Joined:
    Jul 23, 2017
    Messages:
    31
    Location:
    In Antartica
    So, a lot of links seem to be broken when I click on them.

    Take note these posts were around the 2010-2014 and almost all of them are redirecting to front page, yet the URL is different.
     
  13. Natsumi

    Natsumi Markey's Member

    Joined:
    Oct 7, 2011
    Messages:
    508
    Location:
    Otter's lap
    That's because the links are back from IPB days, they work differently. If you are lucky, you can harvest the topic ID and post ID from them, but I forgot how exactly that works
     
    Misinko likes this.
  14. ProjectFM

    ProjectFM Jack of all trades; master in training Member

    Joined:
    Oct 4, 2014
    Messages:
    610
    Location:
    Portland, Maine
    I believe adding "/community" after ".org" in the links will fix them.

    Edit: I tried it. Even though I swore it worked before, it doesn't work now.
     
    Last edited: Aug 7, 2017
  15. LazloPsylus

    LazloPsylus A Certain Scientific Railgun The Railgun

    Joined:
    Nov 25, 2009
    Messages:
    Location:
    Academy City
    Yeah, IPB/IPS links are pretty permanently broken, unfortunately. Different threading structure, so they don't convert. We've tried to convert the important ones as we encounter them (and still can convert on occasion if it's absolutely needed by digging into our old IPS4 DB backup), but generally, they're gone, and it's not feasible to mass-convert.
     
    Aquatari, Misinko and Natsumi like this.